GİRESUN / EYNESİL - Eynesil Sabancı Öğretmenevi ve Akşam sanat Okulu

Tarihçe

Kurumumuz 02.12.1992 tarihinde şahsa ait daire kiralanarak hizmete açılmıştır. 1995 yılında Sabancı Vakfına ait olan binanın kurumumuza 49 yıllığına devredilmesi ile  mevcut binada hizmet vermeye başlamıştır.

Öğretmenevimiz 6 otel odası,12 yatak kapasitesi, 1 lokal 1 idareci odası ile hizmet vermektedir.

Eynesil Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Otel bölümü 12 yatak kapasiteli, lokali-dinlenme salonu mevcut olup,;öğretmenlerimize en iyi hizmeti vermeye çalışan ilçemizdeki tek kurumdur.

Kurum binamız şehrin merkez noktasında olduğu gerekçesi ile tam anlamıyla eğitim çalışanlarımıza hizmet vermektedir. Kurum idaremiz ve kurum çalışanlarımız, kurum hizmetlerinde daha güzel ve nezih imkanlar sunabilmek adına var gücüyle çalışmaktadır.

Kurumun  Amaçları

Öğretmelerin , Bakanlık  Merkez  ve  Taşra   Teşkilatı personelinin

a)      Birbirleri  ile  kaynaşmasını  ve  dayanışma  içinde  olmalarını,

b)      Sosyal  ve moral  ihtiyaçlarının  karşılanmasının,

c)      Hizmet  içinde   ortaya  çıkacak  eğitim  ihtiyaçlarının  giderilmesini,

d)      Mesleki  ve  kültürel  gelişmelerini,

e)      Aileleri  ve  çevreleri  ile   sürekli  ve  olumlu   ilişkiler  içinde   bulunmalarını  sağlamaktır.

Kurumumuzun kuruluş amacı öğretmene hizmet vermektir. Öncelikle hitap ettiğimiz  öğretmen grubu Eynesil ve çevre köylerinde görev yapan öğretmenlerimizdir.Yaz tatillerinde veya yöremizi ziyaret eden öğretmen ve ailelerine de hizmet sunulmaktadır.Yapılan hizmetlerden  kar amacı güdülmemektedir.

Yayın: 09.12.2022 - Güncelleme: 08.01.2024 09:14 - Görüntülenme: 90