GİRESUN / EYNESİL - Eynesil Sabancı Öğretmenevi ve Akşam sanat Okulu

Ücret tarifesi nasıl belirleniyor?

"Milli Eğitim Bakanlığı  Öğretmenevi  ve Akşam Sanat Okulları Yönetmeliği" ve "Milli Eğitim Bakanlığı  Öğretmenevi  ve Akşam Sanat Okulları Uygulama Yönergesi" kapsamında belirleniyor.

Öğretmen olmayan kişilerde konaklayabilir mi?

Evet. Tesisimizde MEB personeli, diğer kamu personeli ve sivil olmak üzere konaklama yapılabilmektedir.

Ücret tarifeleri ve indirimler nasıl uygulanmaktadır?

*MEB personeli  ile birinci derece yakınları(anne, baba, eş ve çocuklar) meb personeli indiriminden yararlanırlar.Özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmen ünvanlı çalışanlar da bu indirim hakkından yararlanmaktadır.İndirim hakkından yararlanmak için Meb personeli veya özel işletme tanıtım belgesi beyan edilmesi esastır.

*Diğer kamu personelleri, emekliler ve engelliler belge beyan etmeleri gerekmektedir.

Diğer MEB personeline %50 indirim uygulanıyor mu?

Kurumumuzda bütün MEB personeline %50 indirim uygulanmaktadır.

Kahvaltı ve restoran bulunmakta mı?

Hayır.

Fiyatlarınız oda fiyatı mı yoksa kişi başı fiyat mı?

Fiyatlarımız hizmete sunulan yatak sayısı dikkate alınarak belirlenmektedir.

Çocuk ücret yaş sınırı nedir?

Hizmete sunulan yatak sayısına göre ücretlendirme yapılmaktadır. Yaş sınırı bulunmamaktadır.

Konaklama yaparken erken ayrılmak istersem ne yapmalıyım?

Konaklama erken sonlandırılmak istendiğinde saat 11.00'a kadar resepsiyona bilgi verilmesi zorunludur.

Konaklama rezervasyonu iptali için ne yapmalıyım?

İptal talebinizi iletişim telefonumuzu arayarak bildirmeniz  gerekmektedir.

Çıkış yapılacak gün odamı en son ne zaman terk etmeliyim?

Çıkış günü odalar en geç 11.00'da boşaltılmalıdır. Geç boşaltılan odalar için kurumumuzca belirlenen oda ücretini misafirlerimiz kabul etmiş sayılırlar.

Öğretmenevi otoparkı var mı?

Kurumumuza ait otopark bulunmamaktadır.

Nasıl rezervasyon yapabilirim?

Kurumumuzu telefonla arayarak veya bizzat kuruma gelerek rezervasyon yaptırabilirsiniz.Henüz çevrimiçi rezervasyon hizmetimiz bulunmamaktadır.

Çift olarak aynı odada konaklama prosedürü nedir?

Çift olarak aynı odada konaklamak isteyenlerden evli olduklarını belgelendirmeleri istenir.

Tesisinizde hangi faaliyetler yapılmaktadır?

Tesisimizde konaklama haricinde lokal faaliyetleri(satranç sporu,tavla vb oyunlar.gazete okuma,televizyon izleme, içecekler),organizasyon(Kına- Nişan-Nikah, yıl sonu etkinliği, özel gün kutlamaları vb) yapılmaktadır.